How to become a schacht?

Studentenverenigingen? Wat zegt ge “een schacht”? Wat is dat juist en dopen wat houdt dat nu in? Eerst en vooral, waarom zou ik bij een vereniging gaan? Het antwoord daarop is niet zo heel makkelijk uit te leggen en moet iedereen zelf beslissen. LABO staat voor plezier, vriendschap en familie. Iedereen bij ons wordt gezien als evenwaardig en wordt gelijk behandelt. Eens je iedereen leert kennen begint pas echt het plezier! Genieten van vrienden in alle soorten manieren, van een drankje tot een filmavond. Mensen die samenkomen van over heel België met dezelfde visies in hun studies, dit kan toch niet anders als een perfecte match zijn?

Veel vragen, nog meer antwoorden. Studeer je 1 van onze opleidingen?


Atomoskaart

Dan kan je een atomoskaart kopen bij de studentenvereniging Laboranten Geel! Hoe gaat dit nu zijn in werk en wat is de meerwaarde hiervan? Wel als je 1 van bovenstaande opleidingen studeert en je wil van het studentenleven genieten (deelnemen aan de georganiseerde activiteiten van alle verenigingen) raden we je aan een Atomoskaart te kopen. “Een wat?” Een kaart die ervoor zorgt dat je verzekerd bent op alle evenementen georganiseerd door de verenigingen van Atomos, je korting biedt op elk evenement en zorgt voor de meest unieke vriendengroep van je leven! Meer info over deze kaart op: atomosvzw.be/member.php.


Doop

“Oké ik heb die kaart, en nu?” Vanaf dat je een atomoskaart gekocht hebt, kan je ervoor kiezen om je te laten dopen bij ons. Een studentendoop, het klinkt misschien niet meer zo positief de laatste weken. Maar wij kunnen je verzekeren dat dit een zeer toffe activiteit is! Wij hebben namelijk het doopcharter ondertekend waar wij ons zeer strikt aan houden. De doop zelf is een combinatie van teambuildingsopdrachten die je moet uitvoeren om de band tussen jezelf en je medeschachten te versterken en enkele opdrachtjes waar je vuil bij wordt. Op de site van Stuvo vind je meer concrete maatregelen die wij nemen rond dopen.


Peter/Meter

Daarnaast brengt het dopen ook tal van voordelen met zich mee: je krijgt een meter/ peter toegewezen die dezelfde opleiding als jij studeert en je dus altijd kan helpen met je studies, samen studeren, mensen van je opleiding leren kennen op een manier die niet school gebonden is, samen op café kunnen gaan en je maakt deel uit van onze vereniging. Kortom wil je veel nieuwe mensen leren kennen op korte tijd, sluit je aan bij onze vereniging!


Twijfel je nog steeds een beetje, geen probleem we nodigen je graag uit op onze ontmoetingsavond van 28 september 2020! Hier leggen we duidelijk uit wat het nu juist inhoudt als je jezelf laat dopen, wat de voordelen hier van zijn, beantwoorden we met plezier al je vragen en maken we er samen een gezellige avond van!

Zie je op school of ergens in Geel iemand met ons schild rondlopen of een lint in de kleuren rood-geel-rood, spreek ons gerust aan en we beantwoorden met plezier al je vragen!